Pardoseli trafic

Despre noi

Dacă îţi pasă pe ce păşeşti, Gamrat Construct este prietenul şi ajutorul tău ideal. Cu o dinamică echipă de profesionişti, demnă de orice concurs destinat montatorilor de pardosele, şi cu o experienţă în domeniu de peste 7 ani, Gamrat Construct vă pune la dispoziţie o gamă variată de produse destinată acoperirii pardoselelor, începând cu sapa autonivelantă, covoare artificiale, mochetă, precum şi diferite tipuri de pardoseală, cum ar fi: pardosele elicopterizate, pardosele epoxidice, pardosele PVC, pardosele cauciuc, linoleum natural. Echipa noastră execută lucrări în acest sens pentru săli şi terenuri de sport, cabinete medicale, saloane, birouri etc. Societatea noastră oferă montajul, service-ul si garantia pentru produsele comercializate. De asemenea oferim consultanţă şi soluţii tehnice adecvate fiecărei suprafeţe de lucru.

Criterii pe care specialiştii noştri se bazează în vederea obţinerii de rezultate ideale:
1. modul cum funcţionează echipa
2. ordinea la locul de muncă, pierderile de material, cum se folosesc sculele, paşii tehnologici, cum se realizează îmbinările, cum se aspiră.
3. dacă mi-ar face la mine acasă, mi-ar plăcea?

Echipele slabe pot face tot felul de greşeli:

1. îmbinările sunt realizate superficial şi se vede unde e sudura
2. lasă mizerii sub linoleum
3. montează greşit materialele
4. produsul finit are un aspect inestetic, neelegant.

Vă puteţi baza pe noi pentru: seriozitate în abordarea fiecărei lucrări, punctualitate şi profesionalism, calitatea şi garanţia lucrărilor şi a produselor, şi nu în ultimul rând preţuri competitive în raport cu alegerea detaliilor.

   
 

Profil firma

Nume firma:

Cod fiscal:

Tip afacere:

Persoana de contact:

Adresa:

Telefon:

Website:

Gamrat Construct SRL

RO14177852

Prestari servicii

Botezat Laurentiu Stefan

Santandrei nr 1A INTRAREA CERNEI, SANTANDREI, jud. Hunedoara

0747077745

http://www.gamratconstruct.ro